Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 135g103kcal2.5g21g0.3g1.4g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Nakki, keskiarvo 113g263kcal12.9g1.3g23.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g765kcal32.4g50.4g47.4g4.8g
Valittu annoskoko306g383kcal16.2g25.2g23.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna153g191kcal8.1g12.6g11.9g1.2g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686