Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)169g188kcal38.9g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Aurajuusto28g96kcal5.6g0g8.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%75g120kcal2g2g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g893kcal94g7.2g53.6g1g
Valittu annoskoko306g446kcal47g3.6g26.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna153g223kcal23.5g1.8g13.4g0.3g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397666