Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g100g65kcal3.3g4.5g3.9g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g151g524kcal5.3g121.9g1.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g1335kcal31g253.2g22.2g9g
Valittu annoskoko306g668kcal15.5g126.6g11.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna153g334kcal7.8g63.3g5.6g2.3g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483