Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino42g143kcal9.7g22.4g1.6g2.5g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g4.2g4.8kcal0g1g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl42g16kcal0.4g3.8g0g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Basilika, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g35g86kcal6.3g0.2g6.7g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g70g14kcal0.4g2.3g0.2g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 98g13kcal1.1g1g0.2g1.2g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g708kcal36.2g64.2g33.2g7.4g
Valittu annoskoko306g354kcal18.1g32.1g16.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna153g177kcal9.1g16.1g8.3g1.9g
Arvot/100g100g116kcal5.9g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565