Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.7g
Selleri, annos 50g30g4.2kcal0.3g0.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paprika, punainen30g7.7kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Herkkusieni 35g5.5kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Hillosipuli, Rainbow23g7.9kcal0.2g1.6g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria120g132kcal25.2g0g3g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g2.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g2.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.2g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g396kcal55.4g15.6g11.2g4.6g
Valittu annoskoko306g198kcal27.7g7.8g5.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna153g99kcal13.9g3.9g2.8g1.2g
Arvot/100g100g65kcal9.1g2.6g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604