Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g175g298kcal33.3g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Torino tumma proteiinipasta plus22g74kcal5g11.6g0.8g1.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g81g19kcal1.1g2.8g0.3g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana613g800kcal79.8g32.2g37.4g3.4g
Valittu annoskoko306g400kcal39.9g16.1g18.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna153g200kcal20g8.1g9.4g0.9g
Arvot/100g100g131kcal13g5.3g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426