Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 83g188kcal15.7g0g14g0g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g2.5g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g20g56kcal3.8g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g649kcal41.2g23.6g41.4g7.6g
Valittu annoskoko306g324kcal20.6g11.8g20.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna153g162kcal10.3g5.9g10.4g1.9g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425