Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit188g32kcal3g4.1g0.4g3.6g
Aurajuusto (Valio), annos 17g23g77kcal4.5g0g6.5g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.2.8g16kcal0g0g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana613g248kcal15g8.2g17.2g7.2g
Valittu annoskoko307g124kcal7.5g4.1g8.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna153g62kcal3.8g2.1g4.3g1.8g
Arvot/100g100g40kcal2.4g1.3g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176190