Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 22g6.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Lapinliha,poronkäristys 750g59g81kcal12.3g0.6g3.5g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow31g25kcal1.3g4.1g0.3g1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g39g98kcal7.4g0g8.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana614g419kcal42.4g11.4g25g2.8g
Valittu annoskoko307g210kcal21.2g5.7g12.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna154g105kcal10.6g2.9g6.3g0.7g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.9g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710