Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 461g128kcal5.5g18.7g0.9g9.7g
Vesi, vesijohtovesi 1153g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 331g86kcal5.2g11.6g0.7g6.3g
Purjosipuli 94g22kcal1.7g2.3g0.2g2g
Lanttu 62g18kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Paprika punainen 55g16kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)615g154kcal6.1g33.8g0g8.6g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g15g8.5kcal0.8g1.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Soijakastike 9g5.6kcal0.5g0.9g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g12g22kcal0g5.2g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g15g4.6kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g1059kcal46.4g185.4g5.6g68.2g
Valittu annoskoko3060g529kcal23.2g92.7g2.8g34.1g
Annoskoko puolitettuna1530g265kcal11.6g46.4g1.4g17.1g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145823