Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%1049g1049kcal125.8g27.3g50.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.3g1g3.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1498g899kcal22.5g194.7g1.5g13.5g
Keittojuurekset, Rainbow499g125kcal4.5g24g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g4223kcal308.2g494g113g27g
Valittu annoskoko3060g2111kcal154.1g247g56.5g13.5g
Annoskoko puolitettuna1530g1056kcal77.1g123.5g28.3g6.8g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154645