Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g1249g1499kcal199.8g16.2g69.9g1.2g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g13g110kcal0g0g12.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1249g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)40g144kcal2.2g30.4g1.4g2.2g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g500g600kcal14.5g27g50g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g4849kcal433.2g147.2g283.8g6.8g
Valittu annoskoko3060g2425kcal216.6g73.6g141.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna1530g1212kcal108.3g36.8g71g1.7g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310