Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 250g1816kcal3g1g203.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai407g1424kcal48.8g288.8g8.5g12.2g
Kauralese 75g270kcal13.5g34.2g5.8g13.1g
Paprika punainen 1252g366kcal11.8g56.3g5g23.8g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g438g1008kcal65.7g4.4g83.2g0g
Broilerifileesuikale (Atria)501g551kcal115.1g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g10952kcal519.2g782.6g633.6g102.8g
Valittu annoskoko3060g5476kcal259.6g391.3g316.8g51.4g
Annoskoko puolitettuna1530g2738kcal129.8g195.7g158.4g25.7g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051