Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 277g614kcal48.5g0g47.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 485g1104kcal92.2g0g82.5g0g
Sipuli (kuorittu)208g56kcal2.7g10g0.4g3.5g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Vesi693g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi118g412kcal7.1g89.5g2g2.7g
Kuohukerma,valio,2dl139g471kcal2.8g4.2g48.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen69g23kcal2.3g3.4g0g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 21g151kcal0.2g0.1g16.9g0g
Kaali, valkokaali1039g219kcal12.5g35.3g2.1g21.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g6139kcal337.8g286g402.2g56g
Valittu annoskoko3060g3069kcal168.9g143g201.1g28g
Annoskoko puolitettuna1530g1535kcal84.5g71.5g100.6g14g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978