Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1001g601kcal37g73.1g20g0g
Kananmuna kuoreton 413g589kcal51.6g1.2g42.3g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 344g1082kcal36.3g204.4g7.6g18.9g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 275g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Tonnikala vedessä 751g784kcal168.5g0g11.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g250g651kcal75.1g5g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g8287kcal808.4g588g293.8g38g
Valittu annoskoko3060g4143kcal404.2g294g146.9g19g
Annoskoko puolitettuna1530g2072kcal202.1g147g73.5g9.5g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933