Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 1080g325kcal10.2g55.1g2.2g21.6g
Parsakaali brokkoli 900g316kcal41.6g17.5g2.7g22.5g
Sipuli 180g54kcal2.2g8.6g0.4g3.1g
Creme bonjour 14% valkosipuli540g918kcal40.5g13.5g75.6g0g
Juusto, Arla Kadett 5%360g684kcal122.4g5.4g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g4595kcal433.8g200.2g197.8g94.4g
Valittu annoskoko3060g2297kcal216.9g100.1g98.9g47.2g
Annoskoko puolitettuna1530g1149kcal108.5g50.1g49.5g23.6g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214697