Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1000g560kcal85g50g2g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g1000g7200kcal10g10g800g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g22727kcal404g1591.2g1629g73g
Valittu annoskoko3060g11364kcal202g795.6g814.5g36.5g
Annoskoko puolitettuna1530g5682kcal101g397.8g407.3g18.3g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94330