Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman401g681kcal48.1g0g40.1g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g100g351kcal13.1g69.5g1.7g3.2g
Ruskeita papuja, Rainbow265g226kcal14.6g37.1g1.3g57.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g501g125kcal6.5g21g1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20g52kcal2.6g2.4g3.6g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Tomaattipyree, Pirkka50g41kcal1.7g9.5g0.5g0.5g
Vesi1502g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6128g3606kcal177.8g302.8g157.4g131g
Valittu annoskoko3064g1803kcal88.9g151.4g78.7g65.5g
Annoskoko puolitettuna1532g902kcal44.5g75.7g39.4g32.8g
Arvot/100g100g59kcal2.9g4.9g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933