Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 694g850kcal146.7g0g28.8g0g
Sipuli 233g71kcal2.9g11.2g0.5g4g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Tomaattisose tomaattipyree 93g71kcal4.2g12g0.2g0.9g
Oivariini, 60 (100g)13g73kcal0.1g0.1g8g0g
Vesi, vesijohtovesi 934g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g760g456kcal11.4g98.8g0.8g6.8g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Paprika punainen 235g69kcal2.2g10.6g0.9g4.5g
Vehnäjauho puolikarkea 27g92kcal2.7g18.7g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6128g4365kcal343.8g309.8g187.2g35g
Valittu annoskoko3064g2182kcal171.9g154.9g93.6g17.5g
Annoskoko puolitettuna1532g1091kcal86g77.5g46.8g8.8g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236