Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 700g1389kcal205.4g0.1g62.8g0g
Siankylki, raaka175g561kcal25.9g0g51.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 875g666kcal16.4g135.5g1.7g8.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g227g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Palsternakka 262g167kcal1.3g31g1g11.8g
Paprika keltainen 297g90kcal2.8g15.2g0.6g5.9g
Paprika vihreä 297g63kcal2.8g7.4g0.9g5.6g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Lihaliemikuutio Maggi58g162kcal5.2g4g13.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6132g6417kcal527g430.2g265.4g81.6g
Valittu annoskoko3066g3208kcal263.5g215.1g132.7g40.8g
Annoskoko puolitettuna1533g1604kcal131.8g107.6g66.4g20.4g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933