Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1168g185kcal8.8g23.4g1.2g23.4g
Vesi1635g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow30g79kcal3g3g6.1g0.5g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g117g292kcal6.8g3.7g27.4g0.2g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6132g1175kcal40.2g71.4g69.8g52.2g
Valittu annoskoko3066g588kcal20.1g35.7g34.9g26.1g
Annoskoko puolitettuna1533g294kcal10.1g17.9g17.5g13.1g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310093