Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen1398g1818kcal237.7g28g114.7g1.4g
Auringonkukkaöljy (100g)35g309kcal0g0g35g0g
Amerikan Pekoni filee, HK629g1007kcal132.1g1.9g566.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)524g446kcal5.2g18.4g36.7g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g479g287kcal1.9g71.8g0.5g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6132g7734kcal753.8g240.2g1506.6g16.2g
Valittu annoskoko3066g3867kcal376.9g120.1g753.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna1533g1934kcal188.5g60.1g376.7g4.1g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672