Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1048g402kcal10.5g72.3g2.1g26.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g437g89kcal2.6g16.6g1.3g6.1g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Sipuli 192g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Inkivääri, tuore, silputtu52g42kcal0.9g9.3g0.4g1g
Piparjuuriraaste Felix18g49kcal0.6g2.6g3.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g52g11kcal0g3.4g0g0g
Oliiviöljy 94g834kcal0g0g94.3g0g
Kasvisliemikuutio 19g59kcal1.8g2.6g4.5g0.3g
Vesi1048g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 52g145kcal1g1.6g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6132g3492kcal46.8g252g243.8g79g
Valittu annoskoko3066g1746kcal23.4g126g121.9g39.5g
Annoskoko puolitettuna1533g873kcal11.7g63g61g19.8g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284