Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 6g17kcal0.9g0g1.5g0g
Sokeri 300g1218kcal0g299.7g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1200g4080kcal24g36g420g0g
Mustikka, Pakkasmarja1200g400kcal6g76.8g7.2g39.6g
Marenki 360g988kcal18.3g224.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6132g13404kcal98.4g1273.8g857.8g79.2g
Valittu annoskoko3066g6702kcal49.2g636.9g428.9g39.6g
Annoskoko puolitettuna1533g3351kcal24.6g318.5g214.5g19.8g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218