TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g188g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Paprika punainen 63g18kcal0.6g2.8g0.3g1.2g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Lihaliemi laimennettu 50g10kcal0g1.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana614g225kcal3.6g23.4g12.6g7.6g
Valittu annoskoko307g113kcal1.8g11.7g6.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna154g56kcal0.9g5.9g3.2g1.9g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099