Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 1.5g0.4kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 7.7g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 58g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Paprika punainen 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g1.5g4.4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 29g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g88g83kcal17.5g0g0.6g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)54g22kcal0.6g3.9g0.3g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana615g356kcal38.6g18.4g11g5g
Valittu annoskoko307g178kcal19.3g9.2g5.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna154g89kcal9.7g4.6g2.8g1.3g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762