Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 146g43kcal1.5g6.8g0.5g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 14g40kcal2.5g0.3g3.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 45g100kcal7.9g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana614g418kcal27.4g17.4g25.4g6.6g
Valittu annoskoko307g209kcal13.7g8.7g12.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna154g105kcal6.9g4.4g6.4g1.7g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.8g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382946