Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Tonnikala öljyssä 50g95kcal13.6g0g4.5g0g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 83g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Tomaatti 100g23kcal0.6g3.4g0.3g1.4g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana615g604kcal31.2g17.2g44.2g6g
Valittu annoskoko308g302kcal15.6g8.6g22.1g3g
Annoskoko puolitettuna154g151kcal7.8g4.3g11.1g1.5g
Arvot/100g100g98kcal5.1g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132358