Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 150g107kcal2.7g21.6g0.3g1.6g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g90g98kcal21.6g0.1g0.9g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml38g56kcal0.7g0.9g5.6g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g30g26kcal0.4g1.3g2.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana615g574kcal50.8g47.8g17.8g3.4g
Valittu annoskoko308g287kcal25.4g23.9g8.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna154g144kcal12.7g12g4.5g0.9g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046