Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore75g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Tomaatti 94g21kcal0.5g3.2g0.3g1.3g
Paprika keltainen 64g19kcal0.6g3.3g0.1g1.3g
Fetajuusto Apetina 8 %38g56kcal6g0g3g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g38g99kcal10.5g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana615g407kcal36g15.6g19.8g6.2g
Valittu annoskoko308g204kcal18g7.8g9.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna154g102kcal9g3.9g5g1.6g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235720