Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g60g102kcal12g0g6g0g
Voi 8g58kcal0.1g0g6.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.8g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Voi 8.4g61kcal0.1g0g6.8g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 75g32kcal2.5g3.6g0.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima26g102kcal7.6g0g7.9g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras30g105kcal3.9g21g0.5g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana615g987kcal54.4g62.8g57.2g2.4g
Valittu annoskoko308g494kcal27.2g31.4g28.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna154g247kcal13.6g15.7g14.3g0.6g
Arvot/100g100g161kcal8.8g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594