Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Sokeri 35g143kcal0g35.3g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 21g7.1kcal0.6g1g0g0g
Maito rasvaton 200ml21g6.9kcal0.7g1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g21g152kcal0.2g0.2g16.6g0g
Leivinjauhe 2.1g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g185kcal5.5g37.8g0.6g1.9g
Mustikka metsä- 52g23kcal0.3g3.3g0.3g1.7g
Raparperi 37g13kcal0.3g2.1g0g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g10g76kcal0.1g0.1g8.3g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g46kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana615g1520kcal24.2g217.6g56.6g9.2g
Valittu annoskoko308g760kcal12.1g108.8g28.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna154g380kcal6.1g54.4g14.2g2.3g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678