Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g51g44kcal9.2g0.8g0.5g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)45g78kcal7.9g0g5.2g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g23g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kurkku 45g4.9kcal0.3g0.6g0g0.3g
Tomaatti 45g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Paprika punainen 30g8.8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g60g39kcal7.8g1.2g0.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore9g2.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana615g380kcal52g13.2g12.2g3.4g
Valittu annoskoko308g190kcal26g6.6g6.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna154g95kcal13g3.3g3.1g0.9g
Arvot/100g100g62kcal8.5g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573