Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g31g227kcal0.3g0.3g24.9g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g47g159kcal0.9g1.4g16.8g0g
Kookoshiutale 11g72kcal0.9g0.7g7g1.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 175g67kcal0.3g14.2g0.2g2.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g31g190kcal5.9g1.6g17.1g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 13g84kcal3.3g0.9g7.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana615g1604kcal23.2g39.2g146.4g11.8g
Valittu annoskoko308g802kcal11.6g19.6g73.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna154g401kcal5.8g9.8g36.6g3g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976