Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 52g22kcal0.2g2.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai41g143kcal4.9g28.9g0.9g1.2g
Ruokaöljy keskiarvo 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 17g22kcal1.9g0g1.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 71g156kcal12.3g0g12g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 63g18kcal0.4g3.3g0.1g1.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 31g27kcal1g1.4g1.9g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g27g107kcal7.9g0.5g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana615g1014kcal57.4g72.8g51.4g5g
Valittu annoskoko308g507kcal28.7g36.4g25.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna154g254kcal14.4g18.2g12.9g1.3g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.8g8.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574