Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 129g23kcal0.7g3.2g0.5g0.9g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)61g24kcal1g5g0.1g0.9g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g23g66kcal4.5g0g5.4g0.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka31g7.8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g63g75kcal11.9g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana615g392kcal36.8g19.2g18.4g5.2g
Valittu annoskoko308g196kcal18.4g9.6g9.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna154g98kcal9.2g4.8g4.6g1.3g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372417