Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g125g100kcal22.5g0g0.9g0g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 125g42kcal3.8g6.1g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g39g110kcal7.4g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana615g695kcal69.6g25.4g33.6g0.6g
Valittu annoskoko308g348kcal34.8g12.7g16.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna154g174kcal17.4g6.4g8.4g0.2g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407840