Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.3g19.4g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.7g7.7kcal0.3g0.5g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana615g392kcal26g42.6g11.6g3.4g
Valittu annoskoko308g196kcal13g21.3g5.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna154g98kcal6.5g10.7g2.9g0.9g
Arvot/100g100g64kcal4.2g6.9g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322073