TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1876g381kcal11.3g71.3g5.6g26.3g
Paprika punainen 625g183kcal5.9g28.1g2.5g11.9g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Rypsiöljy 51g448kcal0g0g50.7g0g
Lihaliemi laimennettu 500g95kcal0g15g3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6140g2251kcal37.2g234.6g123.8g77.4g
Valittu annoskoko3070g1126kcal18.6g117.3g61.9g38.7g
Annoskoko puolitettuna1535g563kcal9.3g58.7g31g19.4g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099