Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g800g480kcal12g104g0.8g7.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g320g90kcal1.9g19g0.6g8g
Bataatti, kuorittu 160g130kcal2.5g26.9g0.1g4.8g
Palsternakka 80g51kcal0.4g9.4g0.3g3.6g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas80g224kcal15.2g0g17.6g0g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 16g49kcal1.5g2.2g3.8g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu16g13kcal0.3g2.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g2071kcal67.6g328.6g46.6g48.4g
Valittu annoskoko3072g1036kcal33.8g164.3g23.3g24.2g
Annoskoko puolitettuna1536g518kcal16.9g82.2g11.7g12.1g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.3g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097