Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1038g3562kcal105.8g726.6g12.5g36.3g
Sokeri 509g2066kcal0g508.5g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Rypsiöljy 449g3972kcal0g0g449.1g0g
Mustikka metsä- 958g422kcal4.8g61.3g5.7g31.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 38g127kcal0g30.9g0g0.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g40g156kcal0g39.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g20837kcal223.2g2787.4g934.6g137g
Valittu annoskoko3072g10419kcal111.6g1393.7g467.3g68.5g
Annoskoko puolitettuna1536g5209kcal55.8g696.9g233.7g34.3g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746