Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)2175g913kcal213.1g32.6g2.2g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g489g1860kcal6.9g458.5g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g408g2447kcal97.9g26.9g220.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g10439kcal635.8g1036g444.8g0g
Valittu annoskoko3072g5220kcal317.9g518g222.4g0g
Annoskoko puolitettuna1536g2610kcal159g259g111.2g0g
Arvot/100g100g170kcal10.3g16.9g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689