Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 663g946kcal82.8g2g67.9g0g
Sokeri 512g2079kcal0g511.6g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai44g155kcal5.3g31.4g0.9g1.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 181g605kcal0.1g147.5g0.1g2.5g
Kaakao (Oboy, original)30g112kcal1.1g24.7g0.8g1.7g
Liivate 45g158kcal38.7g0g0g0g
Flora vispi 20%603g1326kcal18.1g30.1g120.5g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g301g1407kcal8.4g192.8g66.3g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen90g493kcal9.9g44.3g29.8g1.4g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 603g206kcal18.4g30.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g14971kcal365.6g2029g573.8g14.4g
Valittu annoskoko3072g7485kcal182.8g1014.5g286.9g7.2g
Annoskoko puolitettuna1536g3743kcal91.4g507.3g143.5g3.6g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376