Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki1331g905kcal162.4g51.9g2.7g0g
Edam 24% (Arla)799g2556kcal207.6g0g191.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu724g912kcal79.6g2.2g65.2g0g
Vehnälese 64g146kcal8.5g9.8g2.9g24g
Ruisjauho kokojyväjauho 128g389kcal11.2g70.8g2.4g17.8g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g9908kcal941.4g289.6g529.8g83.8g
Valittu annoskoko3072g4954kcal470.7g144.8g264.9g41.9g
Annoskoko puolitettuna1536g2477kcal235.4g72.4g132.5g21g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577