Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 528g753kcal66g1.6g54.1g0g
Sokeri 612g2484kcal0g611.4g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)480g3456kcal3.8g3.8g384g0g
Vehnäjauho puolikarkea 624g2141kcal63.6g436.8g7.5g21.8g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9.1g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 240g109kcal7.2g11.5g3.6g0g
Sokeri 204g828kcal0g203.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 48g165kcal4.9g33.6g0.6g1.7g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 72g33kcal2.2g3.5g1.1g0g
Mantelilastu (A la meira)240g1440kcal57.6g15.8g129.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g22903kcal413g2661.8g1161g47.2g
Valittu annoskoko3072g11452kcal206.5g1330.9g580.5g23.6g
Annoskoko puolitettuna1536g5726kcal103.3g665.5g290.3g11.8g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928