Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g256g1869kcal2.6g2.6g204.8g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g1920g6432kcal249.6g1305.6g28.8g122.9g
Kanttarelli, tuore, annos 50g320g48kcal5.8g1.3g1.6g7g
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g64g30kcal1g4.7g0.8g1.9g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g320g1242kcal105.6g0g90.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g19345kcal734.2g2646.8g654.6g270.2g
Valittu annoskoko3072g9672kcal367.1g1323.4g327.3g135.1g
Annoskoko puolitettuna1536g4836kcal183.6g661.7g163.7g67.6g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333