Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 916g2083kcal174g0g155.7g0g
Paprika punainen 1145g335kcal10.8g51.5g4.6g21.7g
Sipuli (kuorittu)229g62kcal3g11g0.5g3.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g458g93kcal2.7g17.4g1.4g6.4g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.5g0.2g0.6g
Polar 10% (Valio)229g481kcal73.3g0g22.9g0g
Tomaattisose tomaattipyree 69g52kcal3.1g8.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g6272kcal538.2g186.6g370.8g66.6g
Valittu annoskoko3072g3136kcal269.1g93.3g185.4g33.3g
Annoskoko puolitettuna1536g1568kcal134.6g46.7g92.7g16.7g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378051