Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 910g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 258g1047kcal0g257.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g46g142kcal5g27.3g3.2g12.7g
Kananmuna, omega, 1 kpl83g109kcal10.9g0.3g6.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1381g4737kcal140.7g966.4g16.6g48.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl303g2731kcal0g0g303.4g0g
Hiiva 76g57kcal10g0.8g0.3g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g17642kcal333.2g2504.8g660.8g132.4g
Valittu annoskoko3072g8821kcal166.6g1252.4g330.4g66.2g
Annoskoko puolitettuna1536g4410kcal83.3g626.2g165.2g33.1g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693