Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)466g154kcal1.9g31.2g1.4g7g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1356g1886kcal150.5g5.4g141g0g
Sokeri 504g2047kcal0g503.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g85kcal0g21g0g0g
Leivinjauhe 21g37kcal1.1g8g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 551g1890kcal56.1g385.6g6.6g19.3g
Rypsiöljy 153g1349kcal0g0g152.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g14895kcal419.2g1909.8g603g52.8g
Valittu annoskoko3072g7447kcal209.6g954.9g301.5g26.4g
Annoskoko puolitettuna1536g3724kcal104.8g477.5g150.8g13.2g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566