Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Rypsiöljy 450g3979kcal0g0g450g0g
Mustikka metsä- 960g423kcal4.8g61.4g5.8g31.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 38g127kcal0g31g0g0.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g40g156kcal0g39.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6156g20877kcal223.6g2793g936.6g137.4g
Valittu annoskoko3078g10439kcal111.8g1396.5g468.3g68.7g
Annoskoko puolitettuna1539g5219kcal55.9g698.3g234.2g34.4g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746